Revolucija u području sušenja i oblikovanja kose!

Od sada više nećete morati napustiti kuću kako bi imali frizuru kao iz salona! Stiglo je revolucionarno sušilo za kosu Dyson Supersonic sušilo za kosu koje postavlja novu prekretnicu u svakodnevnoj njezi kose. Dysonov Supersonic spada u sam vrh vrhunskih proizvoda za sušenje i oblikovanje, jer svojim snažnim performansama osigurava lijepu, zdravu i sjajnu kosu.

Što je zajednički izumitelju prvog usisivača bez vrećice i Supersonic sušila za kosu?

U potpisu za dizajn i proizvodnju ovog revolucionarnog proizvoda nalazi se Dyson, koji je do danas poznat po snažnim prvoklasnim usisivačima. James Dyson je izumitelj prvog usisavača bez vrećice na svijetu. Njegov izum promijenio je svijet kućanskih poslova više od dva desetljeća, ali danas njegov izum također mijenja svijet ljepote.

Dyson Supersonic

Modificirani oblik, modificirano sušenje

Baš kao i Dysonov usisivači, Supersonic sušilo za kosu također se razlikuje od konkurencije po samom izgledu. Klasični oblik sušila za kosu ostaje samo blijeda uspomena, jer je glava sušila mnogo manja, ali jača od ostalih. Jedna od velikih prednosti Supersonic sušila je svakako izuzetno praktično rukovanje na ručki motora. Ostala sušila za kosu imaju motor montiran na vrhu te stoga postaju teški u ruci nakon nekoliko minuta sušenja. Uz revolucionarno otkriće sušenje je vrlo jednostavno i brzo.

Sjajna i zdrava kosa

1 sušilo za kosu i 103 inženjera

Vjerujete li da je jedno sušilo za kosu stvorilo više od 100 inženjera zajedno? To je istina. Dysonov Supersonic je rezultat suradnje 103 različita stručnjaka od kojih je svaki od njih pridonio svojim dijelom iz svog područja. Zato se i danas Dysonov Supersonic odlikuje snažnim Dyson V9 digitalnim motorom s tehnologijom Air Multiplier koja stvara veću brzinu protoka kontroliranog zraka te time omogućuje brzo sušenje i fino oblikovanje kose.

Inteligentna kontrola topline za zaštitu prirodnog sjaja

Budući da Supersonic sušilo mjeri toplinu zraka 20 puta u sekundi i time regulira toplinu, sprječava oštećenje kose zbog visokih temperatura i kosa zadržava svoj prirodni sjaj . Zaštita i zdravlje vaše kose nije jedino što možete dobiti kupnjom Supersonica. Osim sušila za kosu,  možete odabrati  tri magnetska priključka koji će uvelike olakšati oblikovanje željene frizure.

U sljedećem videu pogledajte koja je tajna Supersonic sušila i kako čuva prirodan i zdrav sjaja vaše kose:

Mlaznica Dyson Smoothing
Želite sušiti i oblikovati kosu istovremeno?
Mlaznica Dyson Smoothing nježno suši kosu s pomoću širokog, blagog zraka. To je posebno prikladno za stvaranje glatkih i prirodnih frizura.

Koncentrator Dyson Styling
S koncentratorom možete usmjeriti zrak iz sušila za kosu točno tamo gdje želite. Pruža iznimno veliku brzinu strujanja zraka te ne morate brinuti da ćete narušiti ostatak frizure.

Dysonov difuzor

Dysonov difuzor ravnomjerno raspoređuje zrak oko vaših kovrča i tako pomaže smanjiti čupavost kose.
Oko svakog prstena na dozatoru nalazi se mali prostor za ravnomjernu raspodjelu zraka. Pomoću raspršivača koji imitira prirodno sušenje postići ćete isti učinak kao da je vaša kosa osušena na zraku.

Dyson Supersonic sušilo za kosu

Već sutra možete potrošiti mnogo manje vremena nego obično za uređivanje frizure. Povrh toga, nećete izgubiti živce kada je u pitanju friziranje jer je rukovanje Supersonic sušilom vrlo jednostavno. Sušilo za kosu Dyson Supersonic možete naručiti ovdje i upotrijebiti ga uz prikladan češalj.